MEB'den sınav ücretlerine ilişkin önemli duyuru!

Milli Eğitim Bakanlığı sınav ücretlerine ilişkin önemli bir duyuru yayımladı. İşte detaylar...

MEB'den sınav ücretlerine ilişkin önemli duyuru!
10 Mayıs 2016 Salı 13:42

Milli Eğitim Bakanlığı, sınav ücretlerine ilişkin duyuru yayımladı. MEB tarafından yayımlanan duyuruda ücretlerin ödenmesi için Maliye Bakanlığın'dan görüş beklendiği kaydedildi.

01/01/2016 tarihinden bu güne kadar yapılan sınavların Ücret Tahakkuk Modülü (MSS) son güncellemeleri yapılmış ve son halini almıştır. Modülde belirtilen kontenjanlar dahilinde girişlerin yapılarak, onayların ivedilikle yapılması gerekmektedir.

NOT: 2016 YILINDA YAPILAN TÜM SINAVLAR ONAYLANMALIDIR

Sınavda görev alan öğretmenlerin ücretleri ise Maliye Bakanlığı tarafından KBS sistemi üzerinden ödenmesi çalışması yapılmakta olup, konu ile ilgili yazı beklenmektedir.

"Genel müdürlükten alınan email

Yeni Görev ücretlendirmeleri ile ilgili Maliye Bakanlığı'ndan görüş beklenmektedir.

Maliyenin konuyu netleştirmesinden itibaren ücret ödeme çalışmaları başlatılacaktır.

İlgili görev ücretleri merkezde ve ülke genelinde yatırılmayıp ilgili hesaplamalar netleştiğinde il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gerekli bilgiler gönderildikten sonra ödeme işlemleri başlatılacaktır.

Nadir olan bu durum karşısında tüm çalışan ve emeği geçen vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır göstermelerini istirham ediyoruz.

Görev parası hakkı olan çalışanlarımızın haklarının zayii edilmeyeceği hususunda müsterih olmalarını bilmelerini istiyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.