MEB'den yer değiştirmede zorunlu hizmeti olanlara ilişkin açıklama!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yer değiştirmede zorunlu hizmete ilişkin uyarı yaptı. İşte MEB'in açıklaması...

MEB'den yer değiştirmede zorunlu hizmeti olanlara ilişkin açıklama!
03 Eylül 2016 Cumartesi 09:41

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2 Eylül tarihinde açılan İl İçi Ve İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme işlemlerinde zorunlu hizmeti olanlara ilişkin açıklama yaptı.

MEB açıklamasında, zorunlu çalışma yükümlüsü (Yer değişikliği gerekiyor) olarak tespit edilen öğretmenlerden, herhangi bir şekilde 6 aydan eksik hizmeti kalan öğretmenlerin 2 Eylül 2016 itibari ile açılacak olan İl İçi Ve İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme işlemlerinde başvuru yapmak zorunda olmadıklarını kaydetti. 

İşte MEB'den yer değiştirmede zorunlu hizmete ilişkin açıklama:

1., 2., ve 3. hizmet alanlarında görev yapan ve İKBS Atama modülünde durumu Zorunlu çalışma yükümlüsü (Yer değişikliği gerekiyor) olarak tespit edilen öğretmenlerden, HERHANGİ bir şekilde 6 aydan eksik hizmeti kalan öğretmenler 2 Eylül 2016 itibari ile açılacak olan İl İçi Ve İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme işlemlerinde başvuru YAPMAK ZORUNDA DEĞİLLERDİR.

Öğretmen Atama Daire Başkanlığı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.