MEB el yazısı değerlendirme anketi başlattı

Milli Eğitim Bakanlığı bitişik eğik yazı kullanımının değerlendirilmesi ile ilgili öğretmenlere yönelik anket başlattı.

MEB el yazısı değerlendirme anketi başlattı
11 Aralık 2015 Cuma 00:15

Milli Eğitim Bakanlığı bitişik eğik yazı kullanımının değerlendirilmesi ile ilgili öğretmenlere yönelik anket başlattı.

Milli Eğitim Bakanlığı MEBBİS sitesinden, İlkokul ve Ortaokul düzeyinde bitişik eğik yazı kullanımının değerlendirilmesine yönelik anket formu hazırladı. Hazırlanmış olan bu anket formu, Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokullarda görev yapan öğretmenler tarafından doldurulacaktır.

Anket süresi 9 Aralık 2015 tarihinde başlayıp 18 Aralık 2015 tarihinde sona erecektir. Ankete, ilkokul ve ortaokullarda görev yapan öğretmenler, özel MEBBİS şifreleri ile http://anket.meb.gov.tr/ adresinden katılacaklar. 








Etiketler; #meb #mebbis
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
Bakanlığa yürekten teşekkür ediyorum. Konu işin paydaşları tarafından yorumlanmalı. Çünkü biraz sıkıntıların yaşandığı biliniyor.
Avatar
fidan gul - 9 yıl önce
El yazısı kesinlikle kaldırılmalı.çocukların ince motor kaslarina uygun olmadığı için çocuklar çok zorlaniyor
Avatar
Dilek YILDIRIM - 9 yıl önce
El yazısı kesinlikle kaldırılmalı.Liseye gelen öğrencilerin yazıları karmaşa içinde.Kitap harfleriyle el yazısını bir arada kullanıyorlar,yazılı kağıtlarını okumak tam bir kabus.Ayrıca kızım ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi okuması yeterince akıcı değil,çünkü kitaplar el yazısıyla yazışmamış.Bir edebiyat öğretmeni olarak bu kargaşanın kesinlikle düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ayrıca bu anket velilere de uygulanmalı.
Avatar
Çiğdem ğökşin - 9 yıl önce
Kesinlikle kaldırısın dördüncü sınıfa ğidiyor oğlum okumak ve yazmaktan soğudu yazı yazmak istemiyor yetesirsiz ğörüyor kendinilütfennnn kaldırılsın ilğililere duyrulur.
Avatar
Nilgün İlhan Kılıç - 9 yıl önce
Kesinlikle kaldırılmalı çünkü yazılar okunmuyor bi süre sonra öğrencide yazdığını okuyamıyor hem eğitimci hemde veli olarak kaldırılmalı diyorum
Avatar
Ayşe ayşe - 9 yıl önce
Kesinlikle kaldirilmali kaldirilmali kaldirilmali. Daha ne soruluyor ne bekleniliyor.Ogretmenlere ogrencilere velilere işkence zulüm. ..
Avatar
Emel - 9 yıl önce
Kesinlikle kaldırılmalı anlamsız çoçuklara eziyetten başka bişey deyil