MEB İl Dışı Yer Değiştirme Atama Başvuruları Başladı 15 Haziran 2017

MEB, 2017 Yılı İl Dışı Yer Değiştirme Atama Başvuruları başladı. İl Dışına tayin gerçekleştirme isteyen öğretmenler MEBBİS üzerinden başvurularını yapabilecekler. Peki il dışı atama başvuruları neler, başvurular ne zaman sona erecek? MEB İller Arası Yer Değiştirme işlemleri ile ilgili merak edilenler haberimizde.

MEB İl Dışı Yer Değiştirme Atama Başvuruları Başladı 15 Haziran 2017
15 Haziran 2017 Perşembe 15:10

Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlerin 2017 Yılı İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu erişime açıldı. 15-21 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşek başvuruların sonucu 23 Haziran 2017 tarihinde yapılacak. Başvuru yapacak adaylar il dışı yer değiştirme kontenjanlarını merak ediyor. 

2017 İL DIŞI ATAMA YER DEĞİŞTİRME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ülke genelinde yüz binlerce öğretmen il dışına tayin istemekte ve bunun için il dışı yer değiştirme başvurusunu yapacak ve ardından bekleyişe geçecek.

İl dışı yer değiştirme başvurusu yapmak isteyen öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerineden veya Milli eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü (İKGM) üzerinden tayin isteme işlemlerini yapabilecekler.

İşlemler yapıldıktan sonra öğretmenler sonuçların açıklanması ve atama işlemlerinin sonuçlanmasını bekleyecek. Ek bir durum olduğunda MEB tarafından gerekli bir bilgilendirme yapılacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan İl Dışı Başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Başvuru Şartları ve Detaylar için TIKLAYINIZ

Başvuru Yapmak için TIKLAYINIZ

İl Dışı Kontenjanları İle İlgili Detaylar için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.