MEB, İl/İlçe Müdürlerinin Yer Değiştirme Kılavuzunu yayımladı

MEB, İl / İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerinin 2017 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzunu ve Yer Değiştirme Takvimini yayımladı.

MEB, İl/İlçe Müdürlerinin Yer Değiştirme Kılavuzunu yayımladı
09 Mayıs 2017 Salı 17:59

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından İl / İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerinin 2017 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzunu ve Yer Değiştirme Takvimini yayımladı.

Kılavuzda, il/ilçe millî eğitim şube müdürlerinin 2017 yılı yer değiştirme işlemlerinin, hangi usul ve esaslara göre yapılacağını belirtildi.

Şube müdürleri; MEBBİS e-Personel Modülündeki kimlik, öğrenim durumu, hizmet akışı ve benzeri bilgilerinde eksiklik ya da yanlışlık olması durumunda düzeltmeye esas belgeleri ile il millî eğitim müdürlükleri insan kaynakları hizmetlerinin yürütüldüğü şube müdürlüğüne başvuracaklardır. İlgili bölümce gerekli düzeltmelerin MEBBİS ortamında yapılması sağlanacaktır.

Başvuru yapıldıktan sonra bilgilerinde düzeltme yapılanların başvuruları reddedilecek; yeniden başvuru yapmaları ve başvurularının onaylanması sağlanacaktır.

Bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeye tabi şube müdürleri;
a) Yönetmelikte öngörülen çalışma sürelerini tamamladıkları hizmet bölgeleri dışında olmak üzere, iki alt ve iki üst hizmet bölgesine yer değiştirmek üzere 20 tercihte bulunabileceklerdir.
b) Bölge hizmeti süresini tamamlayan şube müdürlerinden daha önce bölge hizmetini tamamladıkları iki alt veya üst hizmet bölgeleri dışındaki yerler için 20 tercihte bulunabileceklerdir. 
c) Hizmet bölgelerinin tümünde bu Yönetmelikte hizmet bölgeleri için belirlenen sürelerde görev yapmış olanlar, halen bulundukları hizmet bölgesindeki diğer iller dahil hizmet bölgelerinin tamamı için tercihte bulunabilecektir.

Başvurular, Yer Değiştirme Takviminde belirtilen sürelerde http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresindeki Elektronik Başvuru Formu eksiksiz ve doğru olarak doldurulmak suretiyle yapılacaktır. Başvuru Formunun çıktısı imzalanarak çıktılar, başvuruyu yapan ilçe millî eğitim şube müdürlerince ilçe, il millî eğitim şube müdürlerince il millî eğitim müdürlüklerinin insan kaynakları hizmetlerinin yürütüldüğü şube müdürlüğüne teslim edilecektir.

Başvuruda bulunanlar, başvurularının onaylanıp onaylanmadığını başvuru yaptıkları http://mebbis.meb.gov.tr/ internet adresinden başvuru süresi içerisinde takip edeceklerdir.


Kılavuz için TIKLAYINIZ.
Yer Değiştirme Takvimi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.