MEB öğretmen görüşleri için yazı yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mevzuat Çalışması için öğretmenlerin görüş ve önerilerinin istemesine ilişkin yazının detayları haberimizde...

MEB öğretmen görüşleri için yazı yayımladı
04 Mayıs 2016 Çarşamba 12:23

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından Mevzuat Çalışması konulu yazı yayımlandı. Söz konusu yazıda öğretmenlerin görüş ve önerilerinin istemesine ilişkin açıklamay yer verilmiştir. 

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yazıda şu ifadelere yer verilmiştir:

"Bakanlığımıza bağlı resmi ve özel tüm örgün ortaöğretim kurumlarının eğitim, öğretim, yönetim ve işleyişine dair hükümlerin yer aldığı Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği başta olmak üzere ortaöğretim seviyesindeki kurumları ilgilendiren diğer mevzuatın uygulanmasında, uygulama sonuçlarının değerlendirilmesinde uygulayıcıların görüş ve önerilerinin alınması son derece önemli görülmektedir.

Bu nedenle yapılacak mevzuat çalışmalarında değerlendirilmek üzere söz konusu mevzuat uygulamaları hakkındaki görüş ve önerilerinizi ekte yer alan çizelgeye göre düzenlenip 13.05.2016 tarihine kadar Genel Müdürlüğümüze bildirilmesi hususunda

Gereğini arz/rica ederim."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.