Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına girecekler dikkat

Eğitim kurumları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yazılı sınavına gireceklerin dört yıllık hizmet süresi hesabı ile ilgili yazı. Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yazılı başvuru tarihinde son gün yarın.

Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına girecekler dikkat
16 Şubat 2016 Salı 21:35

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Merkez Atama Daire Başkanlığı, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yazılı sınav başvurularında dört yıllık sürenin hesabı ile ilgili yazı gönderdi. 

Gönderilen yazı şu şekilde;

"Eğitim Kurumlar Müdür başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yazılı sınavına gireceklerin dört yıllık hizmet süresinin hesabında, Özel okullarda öğretmenlik veya yöneticilik yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı emrinde memuriyet kabul edenlerin özel okullarda geçen hizmet sürelerinin 2/3 ü sayılmaktadır. 

Burada yer alan özel okul ibaresinin dar anlamda değil özel öğretim kurumu anlamında anlaşılması gerekmekte olup, Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında bulunan okul, dersane, kur vb. yerde geçen hizmet sürelerinin 2/3 ünün de değerlendirilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Okul ve Kurum Müdürlüklerinin gerekli hassasiyeti göstermeleri hususunda

Gereğini rica ederim."

Ayırıca Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı yazılı sınav başvurusunda bulunacaklar için son başvuru tarihi 17.02.1016 saat 17.00 olarak bildirildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.