Müdür yardımcılığı sınavı başvuruları başladı

MEB, bugünden itibaren MEBSİS öğretmen girişi modülü üzerinden, müdür ve başmüdür yardımcılığı sınavı için başvuru alacak.

Müdür yardımcılığı sınavı başvuruları başladı
25 Ocak 2016 Pazartesi 12:38

MEB, müdür yardımcıları ve başmüdür yardımcıları sınavına başvuruları bugünden itibaren almaya başladı. 

Okul müdür yardımcılığı sınavına başvurular alınmaya başlandı. 

Bilindiği üzere, 06/10/2015 tarihli ve 29494 sayılı Resmi Gazete´ de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelikle eğitim kurumu müdür yardımcılığına yapılacak görevlendirmeler için yazılı sınav yapılması hüküm altına alınmıştı.


MEB, bugünden itibaren MEBSİS üzerinden, müdür ve başmüdür yardımcılığı sınavı için başvuruları almaya başladı. 32 il merkezinde yapılacak olan yazılı sınava müracaatlar 17 Şubat'ta sona erecek.

Adaylar başvuru işlemlerini MEBBİS -- Başvuru İşlemleri -- Yöneticilik Başvuruları -- Müdür Başyardımcılığı/ Müdür Yardımcılığı Sınavı sayfasından 25/01/2016 - 17/02/2016 17:00' a kadar gerçekleştirebileceklerdir.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
Haydi bismillah.
Avatar
deniz - 9 yıl önce
Yapılan değişiklikle sınavda formalite oldu? ??