Nabi Avcı'dan öğretmenlere ve eğitimcilere veda mesajı

Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan eğitimcilere ve öğretmenlere veda mesajı gönderildi. 65. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirilen Nabi Avcı, MEB personeline ve öğretmenlere veda mesajı yayınladı.

Nabi Avcı'dan öğretmenlere ve eğitimcilere veda mesajı
25 Mayıs 2016 Çarşamba 09:25

Eski Milli Eğitim Bakanı, 65. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Milli Eğitim Bakanlığı personeline ve öğretmenlere veda mesajı yayımladı. 

Eski MEB Bakanı, yeni Kültür Bakanı Nabi AVCI'nın eğitimcilere attığı mesajda; Değerli Mesai Arkadaşım, Bugüne kadarki hizmetleriniz için çok teşekkür ederim. Yeni dönemde de gayret ve başarılarınızın artarak süreceğine inanıyorum. Hakkınızı helâl ediniz. Allah'a emanet olunuz." dedi.

MEB'e bağlı öğretmenlere de Nabi Avcı'nın veda mesajı gönderildi. Öğretmenlerin kişisel numaralarına gönderilen veda mesajı şu şekilde;  

"Sevgili Öğretmenim, Hep söylediğim gibi, 'Bakanlar unutulur; öğretmenler unutulmaz.' Hep gönlümde olacaksınız. Sağlık ve esenlik dileklerimle gözlerinizden öpüyorum. Nabi Avcı" 


Etiketler; #nabi avcı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.