Norm fazlası kadro güncellemelerinin tarihi belli oldu - Norm Kadro Modülü ne zaman açılacak?

MEB, İL MEM'lere norm kadro güncellemeleri ve norm kadro modülü ile ilgili resmi yazı gönderdi. Peki MEB Norm Kadro Modülü ne zaman MEBBİS'de açılacak?Norm kadro güncellemeleri ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Norm fazlası kadro güncellemelerinin tarihi belli oldu - Norm Kadro Modülü ne zaman açılacak?
04 Ekim 2016 Salı 11:09

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Norm KAdro Modülü konulu resmi yazıyı İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilmek üzere il valiliklerine gönderdi. Gönderilen resmi yazıda, norm kadrolarının güncellenmesi ve yeni işler için MEBBİS'te yer alacak Norm Modülünün açılacağı ifade edildi. Peki Norm Kadro güncellemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

İşte MEB tarafından gönderilen Norm Kadro Modülü ile ilgili yazı şu şekilde;



Norm Kadro Güncellemeleri ne zaman yapılacak?

MEB tarafından İl MEM'lere gönderilen resmi yazıda, norm fazlası kadroların iyi belirlenebilmesi ve  Norm kadro güncellemelerinin 17-25 Ekim 2016 tarihlerine yapılacağı belirtildi. 


Etiketler; #norm
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hata - 8 yıl önce
17-25 Ekim değil, yazıyı okumadınız mı? 17 Ekim 25 Kasım arası