Öğretmen adaylarına KPSS müjdesi! Resmi Gazete'de...

Öğretmen adaylarına yönelik önemli bir değişiklik yapıldı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile öğretmen adaylarının KPSS geçerlilik süresi değiştirildi.

Öğretmen adaylarına KPSS müjdesi! Resmi Gazete'de...
15 Ağustos 2018 Çarşamba 10:00

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile öğretmen adaylarının KPSS geçerlilik süresi değişti. Artık puanlar iki yıl geçerli olacak.

Düzenlemeye göre, öğretmen adaylarının KPSS’de elde ettikleri puanların geçerlilik süresinin bir yıl olmasını öngören madde yürürlükten kaldırıldı.

Yeni madde şöyle paylaşıldı:

“Madde 11 - KPSS, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerlidir. Ancak, öğretmen adayları için KPSS’de elde edilecek puanların geçerlilik süresi bir yıldır. Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise sınav sonuçları, bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.