Öğretmenler İl İçi Atamalarında Fen ve Sosyal Bilimler Liselerini kimler tercih edebilir?

2017 Öğretmen İl İçi Atamalarında Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Liselerine kimler başvurabilir? Tüm Öğretmenler İl İçi Yer Değiştirmelerde Fen Liselerini Yazılabilir mi? İşte detaylar.

Öğretmenler İl İçi Atamalarında Fen ve Sosyal Bilimler Liselerini kimler tercih edebilir?
24 Mayıs 2017 Çarşamba 19:40

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 İl İçi Atama Başvuruları 22 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başladı. Mğnhal kadrolara başvuru yapacak öğretmenler, Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine kimlerin başvurabileceğini merak ediyor. MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. 
 

2017 Yılı Öğretmenlerin İl İçi Atamalarında;

 Danıştay İkinci Dairesinin 24/05/2016 tarihli ve Esas No:2016/1149 sayılı kararında; Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 29. Maddesinin yürütülmesine karar verildiğinden, Fen Liseleri ile Sosyal Bilimler Liselerine atama ve yer değiştirme işlemlerinde sadece Fen Liseleri ile Sosyal Bilimler Liselerinde halen görev yapanlar ile daha önce bu türdeki eğitim kurumlarında görev yaparken ayrılmış olanlardan ayrıldıkları tarihten itibaren aradan beş yıldan fazla süre geçmemiş olanlar bu eğitim kurumlarını tercih edebileceklerdir.  

Yani Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine başvuru yapacaklar, daha önceden bu eğitim kurumlarında görev yapmış veya görevden ayrıldığı andan itibaren 5 yıldan fazla süre geçmemesi şartı aranıyor.

81 İlin Münhal Kadrolarını görüntülemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.