Öğretmenler seminerleri okullarda mı alacak?

Öğretmenler seminerleri okullarda mı alacak? Öğretmenlerin seminerleri online mı olacak? Öğretmenler semirleri EBA üzerinden mi alacak? Öğretmenlerin seminerleri nerede olacak ? Korona virüs tedbirleri kapsamında Normal takvime göre öğretmenlerin seminer çalışmaları ise 22 Haziran tarihinde başlıyor. Peki bu sene öğretmenler seminer çalışmalarını okullarda mı alacak? Detaylar haberimizde.

Öğretmenler seminerleri okullarda mı alacak?
Kamusaati
Kamusaati
27 Mayıs 2020 Çarşamba 10:33

Korona virüs ile mücadele sürecinde kapsamında ilk alınan kararlardan birisi okulları kapatılması ve eğitimlerin uzaktan olacak şekilde EBA üzerinden 31 mayıs tarihine kadar yapılmasıydı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısında ise 2019 -2020 eğitim öğretim yılı kapatıldığı ve uzaktan eğitim faaliyetlerinin 19 haziran tarihine kadar yapılıp ,okulların Eylül ayında açılacağı açıklandı.

Ancak yaşanan bu süreçte öğretmenlerin bu süreçte okullara çağırılıp,çağrılmayacağı, her eğitim öğretim yılı sonunda yapılan mesleki çalışma seminerlerinin bu sene nasıl yapılacağı ile alakalı olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

ÖĞRETMENLER SEMİNERLERİNİ OKULLAR DA MI ALACAKLAR?

Milli Eğitim Bakanlığının normal çalışma takvimine göre öğretmenlerin bu eğitim öğretim yılı sonundaki seminerler 22 Haziran tarihinde başlıyor. Ancak Milli Eğitim Bakanlığının yaşanan bu pandemi sürecinde sayıları 1 Milyonu bulan öğretmeni okullara tekrardan davet etmesi pek muhtemel görünmemektedir.

16 Mart tarihinden bu yana öğrenciler ile eba üzeriden gerçekleştirilen uzaktan eğitim, 22 haziran tarihinden itibaren öğretmenler için EBA üzerinden yapılmasıda muhtemeldir. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığın'dan resmi bir açıklama yapıldığında siz değerli okuyucularımız ile paylaşılacaktır.

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 
 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ 

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ  File:Facebook Logo Mini.svg - Wikimedia Commons

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ 

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.