Öğretmenlere 5 yeni sınav görevi- MEBBİS sınav görevi- Sınav görevi başvurusu

Öğretmenlere 5 yeni sınav görevi açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı 5 yeni sınav görevi açtı. MEBBİS sınav görevi - MEB sınav görevi başvurusu

Öğretmenlere 5 yeni sınav görevi- MEBBİS sınav görevi- Sınav görevi başvurusu
30 Mayıs 2016 Pazartesi 15:31

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere 5 yeni sınav görevi yayımladı. MEBBİS sınav görevi, MEB sınav görevi, Sınav görevi başvurusu.

Milli Eğitim Bakanlığı 5 yeni sınav görevi yayımladı. Sınav görevleri için son başvuru tarihi 5 Haziran 2016. 11-12 Haziran 2016 Tarihinde Yapılacak Olan Açık öğretim Lisesi (AÖL) ve Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO) 3. dönem sınav başvurularında görev almak isteyenler MEBBİS sisteminden giriş yaparak başvuruda bulunabilirler. 

MEBBİS'e giriş yapmak için TIKLAYINIZ.



** Puan hesaplaması sınavda salon görevlisinin aldığı ücretin sınavın maksimum süresine bölümünün 100 ile çarpılması şeklindedir. ==> (Ucret/Süre)*100
 
Görevli Öğretmenler;


1- Görevler MEBBİS Sınav Modülü tarafından Sınav Puanı en azdan en fazla olana doğru sırayla verilmektedir. Görev İptali ya da değişikliği yapılmamaktadır.

2- Sınavlar Sabah oturumları Saat 09:30´da Öğlen Oturumları saat 14:00´da başlayacak olup, en geç 1 saat önce görevlendirildikleri okulda hazır bulunacaklardır.

3- Sınav salonlarına cep telefonu, çağrı cihazı vb. her türlü iletişim özelliği bulunan cihazla girmeniz yasaktır. Yasaklanan cihazlarla sınav salonlarına girmekte ısrar eden öğretmenlere görev verilmeyecektir.

Sınav yapılan Okulların Dikkatine:

- Sınavlar yapıldıktan 1 hafta sonra arşive kaldırılacağından dolayı “Sınav Binası Görevli Bilgi Girişi” ekranı üzerinden verisi işlenmemiş okullarda bulunan görevliler sistemde gelmedi olarak görünecek ve 1 YIL CEZALI duruma düşeceklerdir. Öğretmenlerin ceza almasında Sorumluluk Sınav Yapılan Okul Müdüründe olacaktır. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

- Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürliklerinin ekranında bulunan “Bina Görev Girişleri İzleme” Menüsü bu durumdaki okulların tespiti ve takibinin yapılması amacıyla hazırlanmış olup eksik verilerin girdirilmesi hususunda hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.