Sözleşmeli öğretmenliğe ek atama başvuruları başladı

MEB, sözleşmeli öğretmenliğe ek atama başvurularının alınmaya başladığını duyurdu. Ek atamaların 2016'da sözleşmeli öğretmenlik mülakatına girip 60 puan ve üzeri alıp atanamayanlar için olduğu belirtildi.

Sözleşmeli öğretmenliğe ek atama başvuruları başladı
30 Mart 2017 Perşembe 14:30

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, 2016'da sözleşmeli öğretmenlik mülakatına girerek 60 puan ve üzeri alıp atanamayanlar için sözleşmeli öğretmenliğe ek atama başvurularının alınmaya başladığını duyurdu.

1367 pozisyona ek atama yapılmak üzere belirtilen alanlarda yeniden eğitim kurumu tercihi başvurusu alınacak. Başvurular 30 Mart -05 Nisan 2017 tarihleri arasında (http://mebbis.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden) yapabilecek. Başvurular 05 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 16:00’de sona erecek.

1367 pozisyon için adaylar geçmiş dönemde aldıkları puanları kullanacak. Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 20 (yirmi) eğitim kurumunu elektronik ortamda tercih edebilecek.

Adaylar tercih dışı seçenek olarak;
“Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum.”
“Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum.” seçeneklerinden birini mutlaka işaretlemeleri gerekiyor.

Adayların başvuru yapıp İl/İlçe MEM'de onaylatmaları için son tarih 5 Nisan 2017 saat 16.00 olarak belirlendi.

Atamalar ise 7 Nisan 2017 tarihinde adayların tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

1367 EK ATAMA TERCİH EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

 Ek atamaya ilişkin detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.