TEA Programı mülakatına katılacaklara önemli duyuru

MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Eğitimde Mükemmeliyet ve Başarı Programı (TEA) mülakatının yer ve saat bilgilerini paylaştı.

TEA Programı mülakatına katılacaklara önemli duyuru
04 Mayıs 2017 Perşembe 19:48

MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Eğitimde Mükemmeliyet ve Başarı Programı (TEA) mülakatının yer ve saat bilgilerini paylaştı. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünce '' TEA Programı Mülakatına Katılacak Adayların Dikkatine'' başlığı ile yapılan duyuru ise şu şekilde;

''Genel Müdürlüğümüz ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde Eğitimde Mükemmeliyet ve Başarı Programına (TEA) gönderilecek öğretmenlerin seçimi için 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 10.00’da Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir mülakat yapılacaktır.
 
Not: Başvuru yapan adaylara mülakata çağrılma durumunu belirten bir elektronik posta gönderilecektir. Ayrıca, bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla resmi yazıyla bildirim yapılacaktır. Mülakata katılacak olan adaylara herhangi bir (yol, konaklama vb.) ödeme yapılmayacaktır.
 
Adres : Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü C Blok
Telefon : 0 312 413 1993-1986
E-posta : teaprogrami@meb.gov.tr''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.