Yozgatlı Eğitimciler Divanı 4. Olağan Toplantısı Ankara'da gerçekleşti

Ankara Çukurambar Kalaylı Restoranında, Yozgatlı Eğitimciler Divanı 4. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. 18 Mart Çanakkale Şehitleri temalı toplantıda, Çanakkale Savaşı ile günümüz arasında bağlantılar kuruldu.

Yozgatlı Eğitimciler Divanı 4. Olağan Toplantısı Ankara'da gerçekleşti
14 Mart 2017 Salı 08:43

Yozgatlı Eğitimciler Divanı 4. Olağan ToplantısıAnkara Çukurambar da KALAYLI Restoranda gerçekleştirdi. Toplantının Moderatörlüğünü Teyfik Ardıçlı gerçekleştirdi. 

18 mart Çanakkale Şehitleri" temalı programın moderatörlüğünü Tevfik ARDIÇLI yaptı. Konuşmacılar arasında "Hemşehrileriyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu ve duygusal anlar yaşadığını ifade eden, eğitimcinin eskisi olmaz" diyen, Türk Eğitim Sen Eski Başkanı Şuayip ÖZCAN'da vardı.

Sayın Murat AYGAR'ın sunumu ise dinleyenleri adeta büyüledi. Kahramanlık örnekleriyle dolu olan sunum Zaman Zaman alkışlarla kesildi. Çanakkale ile günümüz arasında bağlantılar kurdu. Çanakkale'yi, Bedir ve Uhud Savaşlarına benzetti. İki yıl önce Balkan Savaşında yenilen Osmanlı'nın iki yıl sonra bütün bir dünyaya karşı savaştığını ve zafer elde ettiğini belirtti. Sunudan sonra rutin tanışma ve dilek temenniler ile toplantı sona erdi. Yozgatlı Eğitimciler Divanının yapacağı bildiri merakla beklenmektedir.


Etiketler; #Ankara #yozgat
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.