SADED, 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konferansı düzenliyor

SADED tarafından düzenlenen 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi AK Parti Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun katılımı ile Keçiören Estergon Kalesi'nde düzenlenecek.

SADED, 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konferansı düzenliyor
08 Kasım 2016 Salı 14:16

Stratjik Akıl ve düşünce Eğitim Derneği (SADED) tarafından düzenlenen 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Konferansı düzenlenecek. AK Parti Ankara Milletvekili ve Memur-Sen Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun katılımıyla gerçekleşecek konferans Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Estergon Kalesi'nde yapılacak. 



9 Kasım 2016 saat 19.00'da başlayacak 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi isimli konferans Estergon Kalesi Kümbet Katında gerçekleşecek. Konferansa tüm vatandaşlar davet edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.