10 bin polis alımı başvuruları uzatıldı

Polis Akademisi Başkanlığı, halk oylaması ve yoğun talep nedeniyle POMEM'e ön başvuru işlemlerinin 28 Nisan'a uzatıldığını duyurdu.

10 bin polis alımı başvuruları uzatıldı
14 Nisan 2017 Cuma 14:20

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığından daha önceden yayımlanan ilan da 20. dönem POMEM 10 bin polis alımı başvurularının bugün (14 Nisan) ön başvuruların sona ereceği belirtilmişti. Fakat yeni yapılan duyuru ile başvuru sürelerinin ileri bir tarihe uzatıldığı belirtildi.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruda, 20. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ön başvuru işlemlerinin 3-14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağının daha önceden açıklandığının hatırlatıldığı duyuruda, "Ancak, ülkemizde yapılacak olan referandum oylaması nedeniyle oluşan hareketlilikten dolayı bazı adayların ön başvuru işlemlerini gerçekleştirememesi ve başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemleri 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

POMEM 20. Dönem polis meslek eğitimi için bini kadın olmak üzere, toplam 10 bin üniversite mezunu polis memuru adayı alımı yapılacak.

Ön başvurular, Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet adresinden gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.