AB Projesi kapsamında personel alımı - Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı, AB Projesi kapsamında personel alımı yapılacağını duyurdu. Bunun için detaylandırma da bulunan bakanlık, AB Finans Asistanı ve AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı alımı için iş tanımına, başvurunun nasıl yapılacağına dair bilgi verdi.

AB Projesi kapsamında personel alımı - Sağlık Bakanlığı
01 Mart 2018 Perşembe 15:08

Sağlık Bakanlığı, “Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında 7 personel alacak. Bu personeller AB Finans Asistanı ve AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı olarak çalışacak. 

Adaylarda aranan özellikler alımı yapılacak personel alanına göre açıklandı. 

DUYURU İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru yapacak olan adaylar, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Göç Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanlığı adresine 9 Mart 2018 tarihine kadar yapılabilecek. 

AB Finans Asistanı nedir?

Bu kadro için başvuru yapacak olan adaylardan projenin mali yönetim sisteminin oluşturulması ve uygulanması, mali planların ve raporların AB kuralları ve proje yönetim prensiplerine uygun şekilde hazırlanması, hizmet ve tedarik sözleşmeleri kapsamında hizmet sunucular/tedarikçiler tarafından sunulan ödeme taleplerinin idari ve teknik uygunluk kontrolü yapması, idari ve teknik açıdan uygun bulunan ödeme taleplerinin yerine getirilmesine ilişkin iş ve işlemlerin zamanında ve doğru şekilde, aynı zamanda geçerli Ulusal mevzuat ve AB mevzuatına uygun olarak gerçekleştirilmesi, gerçekleştirilen harcamaların ve ödemelerin, proje bütçesi ile tutarlılığını kontrol ve temin etmek, tutarsızlıklar, sapmalar, iş planındaki ya da bir faaliyetin uygulanması konularındaki gecikmeler konusunda Teknik Takım Koordinatörü’nü ve/veya Proje Direktörü’nü bilgilendirme işlemlerini yapması beklenmektedir. 

AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı nedir?

Proje kapsamındaki alınacak olan AB Tahakkuk ve Bordro Asistanlarının, proje kapsamında istihdam edilen sağlık personeli, yardımcı sağlık personeli ve destek personelinin istihdam süreçlerinin planlanması, organizasyonu, izlenmesi ve değerlendirilmesi, proje kapsamında istihdam edilen personelin maaş ve diğer hak edişlerinin ödemelerinin yapılması, istihdam edilen personelin performans değerlendirmesinin yapılması, tahakkuk ve bordro belgelerinin hazırlanması, Çalışan Personelin sicil kayıtlarının açılması, oluşturulması, kayıt ve dokümante edilmesi, Maaş ödeme saymanlık evraklarının hazırlanması, Yabancı uyruklu personel için çalışma izni alım işlemlerinin gerçekleştirilmesi, personel sınav, kura ve atama işlemlerinin gerçekleştirilmesi, resmi yazışmaların yapılması, Teknik Takım Koordinatörü ve/veya Proje Direktörü tarafından talep edilecek diğer iş ve işlemleri gerçekleştirme gibi görevleri yürütecektir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.