Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Personel Alımı

Adli Tıp Kurumu Personel alacak mı?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Personel Alımı
28 Eylül 2016 Çarşamba 21:12


 Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere;

Adli Tıp Kurumu 135 Personel alacak; 45 mühendis, 40 tekniker, 30 veri hazırlama ve kontrol işletmenive 20 hizmetli kadrosu için Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacak.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara, mühendis kadrolarına yapılacak başvurular için 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına, tekniker, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile hizmetli kadrolarına yapılacak başvurular için 2014 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarına giren adaylar başvurabilecektir. 

Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği'nin 5 ve 6'ıncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4'üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
 


Etiketler; #Adli Tıp Kurumu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.