Adıyaman Üniversitesi akademik personel alım ilanı

Adıyaman Üniversitesi, bugün akademik personel alım ilanı yayımladı. İlanda son başvuru tarihi, yeri ve kaç personel alımı yapacağına dair detaylı bilgi verildi.

Adıyaman Üniversitesi akademik personel alım ilanı
09 Şubat 2018 Cuma 15:50

Adıyaman Üniversitesi akademik personel alım ilanı verdi. 23 Şubat 2018 tarihinde son bulacakolan başvurular için adayların şahsen başvuru yapmak zorunda olduğu belirtildi. Sadece 1 Yardımcı Doçent alımı yapacak olan üniversite ilanda şu ifadelere yer verdi;

"Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır"

Başvuru yapacak olan adaylardan, yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti isteniyor.

Başvuru ilgili birime yapılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.