Adnan Menderes Üniversitesi 70 Sözleşmeli Personel Alımı - 16 Nisan 2018

Adnan Menderes Üniversitesi, personel ihtiyacını gidermek için personel alacak. 16 Nisan 2018 tarihli ilanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Adnan Menderes Üniversitesi 70 Sözleşmeli Personel Alımı - 16 Nisan 2018
16 Nisan 2018 Pazartesi 14:08

Bünyesine yeni personeller katmak isteyen Adnan Menderes Üniversitesi, sözleşmeli personel alım ilanı verdi. 30 Nisan tarihine kadar başvuruların kabul edileceği adaylara bildirildi. Sadece hemşire alacak olan üiversite, Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik bölümü Lisans programı mezunu yada Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümü mezunu olanlardan alacak. 

İlanda şu açıklama yapıldı:

Üniversitemiz Hastanesinde (giderleri Özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) aşağıda belirtilen pozisyonda sözleşmeli personel alınacaktır.

Adnan Menderes Üniversitesi 70 Sözleşmeli Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.