Akdeniz Üniversitesi 319 Sözleşmeli Personel Alacak - 13 Haziran 2018

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle DPB'ye 13 Haziran 2018 tarihli ilan veren üniversite başvuruya dair detayları açıkladı. Başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, gereken belgeler....

Akdeniz Üniversitesi 319 Sözleşmeli Personel Alacak - 13 Haziran 2018
13 Haziran 2018 Çarşamba 12:28

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel ihtiyacının kaç olduğunu belirledi. Bu çalışma sonrası üniversite, DPB'ye 13 Haziran 2018 tarihli ilan verdi. 27 Haziran 2018 tarihine kadar zaman tanıyan üniversite başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, gereken belgeleri adaylara açıkladı.

"Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hastane) istihdam edilmek üzere Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre Tam Zamanlı olarak çalıştırılmak üzere, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin
Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların Ek 2 inci maddesinin (b) fıkrasına göre http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresinde belirtilen unvanlarda ve belirtilen niteliklerde sözleşmeli personel alınacaktır." diyen üniversite ilanda başvuru şartlarını şöyle sıraladı:

Genel Şartlar:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve gece nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak,

- Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSS(P3) puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSS (P93), Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS (B) grubu KPSS (P94) puanı esas alınacaktır. 60 ve üzeri puana sahip olmak gerekmektedir.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- Kazanan adaylara Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacaktır.

- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinden Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı fesh etmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması. 

- Her aday yalnızca 1 (bir ) kadroya başvuru yapabilecektir.

Akdeniz Üniversitesi 319 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.