Amasya Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Amasya Üniversitesi, ilan verdi. Akademik personel alımı yapmak için ilan yayımlayan üniversite profesör alacak. Başvuruya yönelik detaylı bilgiler haberimizde...

Amasya Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
09 Şubat 2018 Cuma 16:53

Adıyaman Üniversitesi akademik personel alım ilanı verdi. Profesör alımı yapacağını duyuran üniversite 21 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılması gerekiyor. 

Adaylar, "http://pdb.amasya.edu.tr/mevzuat.aspx" adresinde yer alan Amasya Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesindeki belirtilen kriterleri sağlaması isteniyor.

Başvuru dilekçesi, 4 adet fotoğraf, özgeçmiş, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık ve Doçentlik Belgeleri, yayın listesi, kurum dışından başvuranlardan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi, erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 Adet Fotoğraflı güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu , AFPA Formu istenmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.