Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alımı ilanı

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alımı ilanı
01 Mart 2018 Perşembe 13:49

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayımlanan ilana göre, üniversite tarafından belirlenen birimlere 10 adet Öğretim Üyesi alınacak.

Başvurular ilanın yayınlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacak. 

İlanda yer alan bilgilere göre, 3 Profesör, 5 Doçent, 2 Yardımcı Doçen unvanlarında toplamda 10 adet öğretim elemanı alınacak. Müzik Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi'ne yapılacak olan alımlarda, bölümler ise Müzikoloji, Müzik Teorisi, Müzik Teknolojileri ve Müzik Eğitimi olarak belirlendi. Doçent kadrosuna Profesörler, Yardımcı Doçent Kadrolarına Profesör ve Doçentler müracaat edemeyecek. Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuruda bulunacak olan adayların, ilanda belirtilen belgelerle birlikte Üniversite Rektörlüğüne şahsen teslim etmek koşuluyla başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.