ASPB Denetçi Yardımcılığı başvuruları başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denetçi Yardımcılığı Giriş Sınavı başvurusu başladı. Detaylar haberimizde.

ASPB Denetçi Yardımcılığı başvuruları başladı
23 Ocak 2017 Pazartesi 18:28

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denetçi Yardımcılığı Giriş Sınavı başvurusu başladı. Başvurular internet üzerinden yapılacak. Denetçi yardımcılığına başvuruda bulunabilmek için üniversitelerin;

* Hukuk,
* Siyasal Bilgiler,
* İktisat,
* İşletme,
* İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri,
* Psikoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olanlar başvuru yapabilecek.

Denetçi Yardımcılığı Sınav İlan Duyurusu için TIKLAYINIZ

İnternet üzerinden başvurunuzu başarılı bir şekilde yapabilmek için aşağıdaki uyarıları dikkatlice okuyunuz!

Uygulamanın çalışması için Internet Explorer 11.0 tarayıcı kullanınız.

Bu formun altında bulunan başvuru linkine tıkladıktan sonra karşınıza resimdeki form gelecektir. Yeni üye kaydı yapmak için Yeni Üye butonuna basarak ikinci aşamaya geçilir.



Yeni Üye formunda iken nüfüs cüzdanınızdaki bilgileri ve şifrenizin yollanacağı bir E-Posta adresini eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra kabul ediyorum butonuna basarak şifreniz mail adresinize yollanacaktır. Mail adresine gönderilen şifre en fazla yarım saat içinde ulaşması gerekmektedir aksi takdirde sayfanın altında verilen iletişim numaralarıyla yetkililere ulaşınız! 

Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının internet başvurusu esnasında uyulacak kuralları okumak için bakanlığın isminin yazılı olduğu linke tıklamalısınız.

Ayrıca yeni üye kaydı yaparken kullandığınız mail adresinize erişemediğiniz takdirde yapmanız gereken tıpkı yeni bir üye kaydı yapar gibi kayıt işlemlerinizi yapmanız ve en son kısımda kullanacağınız mail adresini değiştirmeniz yeterli olacaktır. Sistem sizin mail adresinizi güncelleyip şifrenizi mail adresinize yollayacaktır.



Denetçi Yardımcılığı için iletişim numarası : (0312) 705 5443 - (0312) 705 5414 - (0312) 705 5440

Sınav başvurusunda bulunmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.