Bartın Üniversitesi akademik personel alım ilanı

Bartın Üniversitesi akademik personel alımı için ilan yayımladı. İlanda, 12 öğretim elemanı alımı için başvuru şartlarına yer verildi.

Bartın Üniversitesi akademik personel alım ilanı
16 Mart 2018 Cuma 11:29

Bartın Üniversitesi 12 akademik personel alımı yapacak. Devlet Personel Bakanlığı (DPB) aracılığı ile yayımlanan ilanda, Üniversitenin belirlenen bölümlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile “Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi” hükümlerine
göre öğretim üyeleri (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına) alınacağı duyuruldu.

Üniversitenin, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Orman Fakültesine Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alınacak

Profesör ünvanında 2, Doçent ünvanında 4, Doktor Öğretim Üyesi ünvanında 6 adet olmak üzere toplamda 12 adet öğretim üyesi yapılacak.

İlanda yer alan bilgilere göre başvurular, 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecek. Profesör kadrolarına başvuracak adaylar Personel Daire Başkanlığına, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracaklar ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen veya posta yolu ile belgelerini teslim edecekler.

Başvuru formlarına ve istenilen belgeler Personel Daire Başkanlığının web sayfasından ulaşılabilinecek. (http://personel.bartin.edu.tr/)

GENEL AÇIKLAMALAR

1. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

3. Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesinde belirtilen koşullara uyup uymadığı ilgili Komisyon tarafından inceleme sonucunda istenen şartları taşıdığı tespit edilen adayların başvuruları kabul edilecektir.

4. Adayların bütün yayın dosyalarında özgeçmiş ve yayın listesi ile öğrenim belgeleri bulunacaktır.

5. Herhangi bir kamu kurumunda çalışan, (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) kurumundan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. (Üniversitemiz personeli hariç)

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Öğretim üyesi başvuru formu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.