Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak- 4 Haziran 2018

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin akademik personel almak için kaç personel ihtiyacı olduğunu ilan ile ortaya çıktı. Bunu DPB'ye verdiği 2 Nisan 2018 tarihli ilan ile duyuran üniversite, başvuru için genel ve özel şartları açıkladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak- 4 Haziran 2018
04 Haziran 2018 Pazartesi 14:30

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla yer aldı. Bunun yanısıra başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. En geç 18 Haziran 2018 tarihine kadarki başvuruların kabul edileceği bildirildi. 

Üniversite şu açıklamaya yer verdi:

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Biriminde çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre
KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle ve ücretleri Öz Gelirden karşılanmak üzere aşağıda belirtilen unvanda 1 (bir) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru şartları şöyle adaylara bildirildi:

- 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
- 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve Önlisans mezunları için KPSS P93 puanına sahip olmak,
- Başvurulacak unvanın aranan niteliklerini taşımak,
- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak,
- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
- Erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış olmak.

Adaylar başvurularını istenen belgeler ile beraber Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat ederek yapacaklar. Gerekli belgeler ise öğrenim belgesi fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi, 3 adet fotoğraf, başvurulan unvanda eğitim belgesi veya sertifika istenmiş ise fotokopisi, 2 adet güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması formu oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.