Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanı, Çukurova Üniversitesi Personel alım şartları neler?

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanı, Çukurova Üniversitesi Personel alım şartları neler?
01 Nisan 2016 Cuma 09:46

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Yazılı açıklamada 4 hemşire ve 1 de büro personeli olmak üzere 5 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvuru yapacak olan adaylar 1 Nisan-15 Nisan tarihlerinde başvurularını Personel Daire Başkanlığı İşçi Bürosuna şahsen müracaat ederek yapabilirler.

Başvuru şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.
  • Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak
  • Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak,
  • Başvuran adaylarda Lisans mezunları için 2014 KPSSP3 grubu puanı olmalı
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.