Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 askeri personel alım ilanı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı başvuru şartları neler? Başvuru için gereken belgeler neler?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada 4000 askeri personel alımı yapılacağını duyurdu. Adaylar 28 Mart 18.00 da başlayıp 17 Nisan günü bitimine kadar sadece internet üzerinden başvuru yapabilecekler.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 askeri personel alım ilanı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı başvuru şartları neler? Başvuru için gereken belgeler neler?
30 Mart 2016 Çarşamba 10:40

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada 4000 askeri personel alımı yapılacağını duyurdu. Adaylar 28 Mart 18.00 da başlayıp 17 Nisan günü bitimine kadar sadece "http://personeltemin.dzkk.tsk.tr" internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler.



Başvuru yapacak adaylar için gereken koşullar:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak

2. Askerlik hizmeti ve öğrenim şartı (aşağıdaki linkten detaylı inceleme yapabilirsiniz)

3. Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş, 20 yaşından gün almış olmak

4. Askerî okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilmemiş olmak,

5. Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak istihdam edilmemiş olmak,

6. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

7. Taksirli suçlar hariç olmak üzere bir suçtan bir ay veya daha fazla hapis cezası ile mahkûm olmamak,

8.  Askerlik hizmetini yapmakta iken başvuranların birliklerince, 6191 Sayılı Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu’nun 9’uncu maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan Sözleşmeli Erbaş ve Er Yönetmeliğinde örneği bulunan “SÖZLEŞMELİ ERBAŞ OLACAKLAR İÇİN NİTELİK BELGESİ” doldurulacaktır. Bu belgenin “Sözleşmeli Er Olur” kayıtlı olması gereklidir. Hakkında “Sözleşmeli Er Olmaya Layık Değildir” kararı bulunan adaylara tebliğ, tertipli olduğu birliklerince yapılması gerekmektedir. Bu adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

9. İstenen boy ve kilo oranları değerleri içerisinde bulunmak (aşağıdaki linkten detaylı inceleme yapabilirsiniz)

10.Yapılacak olan fiziki yeterlilik testi ve mülakatlarda başarılı olmak

11.Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmış olmak

12.Tüm sınavları geçen adaylar için TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine uygun olarak; sevk edildikleri asker hastanesinden “DENİZ PİYADESİ (AMFİBİ KOMANDO) SINIFINDA SÖZLEŞMELİ ER OLUR” veya “SÖZLEŞMELİ ER OLUR” kararlı sağlık raporu almış olmak,

13.Öğrenimini kendi adına yapmış olmak veya herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı hizmet veya tazminat yükümlülüğü bulunmamaktır 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, internet sitesinden yapılan başvuru sonrasında koşulları sağlanmayanların başvurularının silineceğini yazıllı açıklamsında belirtti.


Başvuru yapacak adaylar için gereken belgeler:

1. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet)

2. Diploma fotokopisi veya öğrenci belgesi

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Terhis Belgesinin Askerlik Şubesi Onaylı Fotokopisi

5. “Sözleşmeli Er Olacaklar İçin Nitelik” belgesi (1 Adet)

6. Sözleşmeli Er Aday Bilgi Formu

7. Adli Sicil veya Adli Sicil Arşiv Kaydı (1 Adet)

8. Sözleşmeli Er Başvuru Dilekçesi (1 Adet)

9. Mal Bildirim Beyannamesi Formu (1 adet)

10.Vesikalık fotoğraf (20 adet) 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına başvuru ilanı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.