DİB, en az lise mezunu personel alacak

Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere en az lise mezunu personel alımı yapacak. Peki kimler başvuruda bulunabilecek? Başvuru şartları nedir? İlanla ilgili tüm detaylar haberimizde;

DİB, en az lise mezunu personel alacak
11 Kasım 2016 Cuma 14:21

Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü, 97 adet Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin Kayyım alımı için Sözlü Sınav yapılacağına dair bir duyuru yayımladı. Sınav için başvurular ise başladı. Başvurular için son gün ise 23 Kasım 2016

Sınav 29 Kasım 2016 tarihinde saat 09.00'da Demirtaş Mh. Fetva Yokuşu Sk. No:3 adresinde bulunan İl Müftülüğünde yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde bulunan şartları taşıyan 97 Vekil personel alımı yapacaktır. Alımlar İstanbul’un farklı birçok İlçeleri için yapılacaktır.

Yayınlanan ilana göre; başvuruda bulunabilmek için adaylardan 2014 yılı KPSS (DHBT) sınavından 60 (altmış) ve üzeri puan almış olma koşulu aranıyor. Ayrıca, adayların İmam Hatiplik veya Müezzin Kayyımlık yapmaya mani bir engeli bulunmamsı ve Başkanlığın bünyesinde halen Vekil İmam-Hatip, Vekil Müezzin-Kayyım veya sözleşmeli pozisyonda çalışıyor olmaması gerekiyor.

İlanla ilgili tüm detaylar için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.