Fırat Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

Fırat Üniversitesi, personel alımı yapmak için yayımladığı ilanda önemli bilgiler verdi. Akademik personel alımı yapacak olan üniversitenin başvuru şartları haberimizde...

Fırat Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak
07 Şubat 2018 Çarşamba 15:36

Fırat Üniversitesi akademik personel alımı yapacak. Bu nedenle ilan yayımlayan üniversite, başvuru tarihi, başvuru yeri, kaç personel alacağı ile birlikte personelden istenen genel şartları açıkladı. 

Başvuruların ardından 2 personel alımı yapılacak. 20 Şubat 2018 tarihinde son bulacak başvurılar için adaylar, 26 Şubat 2018 tarihinde sınava girecek. 

İlanda şunlar söylendi;

"Üniversitemiz Birimlerine, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 21.09.2016 tarihli ve 29834 sayılı resmi gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde eleman alınacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.