Gaziosmanpaşa Üniversitesi akademik personel alım ilanı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi akademik personel alımı için başvuru şartları neler?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 9 akademik personel alımı yapacağını açıkladı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi akademik personel alım ilanı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi akademik personel alımı için başvuru şartları neler?
05 Nisan 2016 Salı 09:34

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 9 akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan yazılı açıklamada Üniversiteye 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri uyarınca öğretim üyeleri alınacağını duyurdu.

Adaylar 5-19 Nisan 2016 tarihleri arasında başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir. Üniversitenin profesör, doçent ve yardımcı doçentlik için ayrı ayrı  istenilen belgeler http://www.gop.edu.tr internet sitesinde açıklanmıştır.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 9 akademik personel alımda başvuru şartları ve istenilen belgeler için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.