Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Hacettepe Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapacak.

Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak
21 Şubat 2018 Çarşamba 16:09

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), Hacettepe Üniversitesi'nin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

İlanda yer alan bilgilere göre önlisans ve lisans mezunu olmak üzere toplamda 9 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle alım yapılacak.

Sözleşmeli personel alımı, 1 adet mühendis pozisyonunda ve 8 adet Büro Personeli pozisyonlarında yapılacak. Büro Personeli pozisyonları için, 2 personelin lisans mezunu olması şartı aranırken, 4 personel için ise ön lisans mezunu olması yeterli olacak.

Başvurular 21 Şubat 2018 tarihi itibariyle başlayıp, 15 gün süresince devam edecek. Bu tarihler arasında adayların Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personel Bürosuna (Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Kampüsünde, HÜ Onkoloji Hastanesinin yanında bulunan HÜ Sıhhiye Spor Salonu içerinde), istenen belgelerle birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekecek.

ADAYLARDA ARANAN GENEL KOŞULLAR:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin gerektirdiği şartları taşımak
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
b) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak
c) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya askerlikten muaf olmak veya tecilli olmak
d) Sınav tarihi itibariyle 18 (on sekiz) yaşını tamamlamış olmak
2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrası gereğince, ilan tarihinden itibaren geçerli olmak üzere son bir yıl içinde herhangi bir kurumda sözleşmeli personel olarak çalışmamış olmak.
3) 01.01.1980 tarihinde ve sonrasında doğmuş olmak

BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLEN BELGELER:

1) Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının internet sayfasında yayımlanacak olan ve eksiksiz olarak doldurulması gereken “Başvuru Formu”
2) Diplomanın ya da Geçici Mezuniyet Belgesinin fotokopisi ve başvuru sırasında ibraz etmek üzere belgenin aslı
3) Nüfus cüzdanı fotokopisi ve başvuru sırasında ibraz etmek üzere belgenin aslı
4) Bir (1) adet vesikalık fotoğraf
5) 2016 KPSS'de en az 70 puan almış olmak
6) Adayın başvurduğu pozisyonun gerektirdiği puan türünde 2016 KPSS sonuç belgesi
7) Adayın başvurduğu görev pozisyonundaki deneyimini gösterir belgeler
8) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmadığını gösterir belgenin fotokopisi ve başvuru sırasında ibraz etmek üzere belgenin aslı

Yerleştirme sonuçları son başvuru tarihinden itibaren yedi (7) iş günü içerinde www.sksdb.hacettepe.edu.tr adresinden duyurulacak

İlanla ilgili detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.