İçişleri Bakanlığı 20 avukat alacak

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında Avukatlık Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 20 adet Avukat kadrosuna 16-20 Ocak 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Giriş (Sözlü) Sınavı ile personel alınacak.

İçişleri Bakanlığı 20 avukat alacak
13 Aralık 2016 Salı 15:52

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında Avukatlık Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 20 adet Avukat kadrosuna 16-20 Ocak 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Giriş (Sözlü) Sınavı ile personel alınacağını duyurdu.

BAŞVURU ŞARTLARI

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
2- Huku fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
3- ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan KPSS3 puan türünden en az 70 ve üzerinde puan almış olmak,
4- Son başvuru tarihi itibariyle avukatlık ruhsatına sahip olmak.

KPSSP3 başarı puan sıralamasına göre Giriş (Sözlü) sınavına katılacak adaylara ait kesin sonuç listesi; 20 Aralık 2016 tarihinde www.isisleri.gov.tr adresinden ilan edilecektir.

İlanla ilgili detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
Kesin olmayan değerlendirme sonuç listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.