İŞKUR Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

İŞKUR sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle ilan yayımlayan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, sınavın nasıl ve hangi konularda yapılacağına, kaç personel alacağına ve başvuru şartlarının ne olduğuna dair bilgilendirmede bulundu.

İŞKUR Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
18 Şubat 2018 Pazar 14:30

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) personel alımı yapmak için ilan yayımladı. Bugün verilen ilana göre kurum, 11 sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylar başvuru yaptıktan sonra yazılı ve sözlü olmak üzere iki sınava tabi tutulacaklar. 

Adaylardan başvuru yaparken KPSS puanı isteniyor. 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP3 (B) puan türünden 60 ve üzerinde puan almış olanlar sözleşmeli personel alımı için başvuru yapabilecek. 5 sözleşmeli programcı ve 6 sözleşmeli çözümleyici alımı için başvurular 28 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Başvuru şartlari için TIKLAYINIZ...

Sınav nasıl yapılacak?

Mesleki bilgiyi ölçer nitelikte olaan yazılı sınav 14 Mart 2018 tarihinde yapılacak. Sözlü sınav ise Mesleki bilgiyi/uygulamayı, genel kültür, iletişim ve ifade yeteneğini ölçer nitelikte yapılacak. Konular ise şöyle olacak;

- Temel Bilgisayar ve Temel Ofis Uygulamaları
- Veri Yapısı
- Nesne Yönelimli Programlama
- Algoritma, Akış Diagramları
- SQL
- İşletim sistemleri ve uygulamaları
- C#.NET
- VisualBasic.Net
- Web Uygulamaları (HTML,HTML5, CSS, XML, JavaScript , Ajax )

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.