İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı, İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel başvuru şartları nelerdir?

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2014 KPSS P3 B Grubu puan türünden en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılacak sıralamaya göre personel alacağını duyurdu.

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı, İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel başvuru şartları nelerdir?
01 Nisan 2016 Cuma 10:01

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Yazılı açıklamada , 2014 KPSS P3 B Grubu puan türünden en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılacak sıralamaya göre personel alacağını duyurdu. Başvuru yapacak olan adaylar 20 Nisan tarihine kadar başvurularını yapabilirler.

Başvuran ve yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar "www.istanbul.edu.tr" internet adresinde 22.04.2016 tarihinde ilan edilecek ve başvuru sahiplerine e-posta yolu ile başvurularına ait sonuç bildirimi yapılacağını belirtti.

Sınava girebilecek olan adaylar için yazılı sınav 27.04.2016 tarihinde saat 10:30-12:30 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Mühendislik Fakültesinde ve  uygulamalı sınav tarihi ise yazılı sınav tarihinden itibaren en geç on beş gün içerisinde www.istanbul.edu.tr internet adresinde duyurularak adaylara e-posta yolu ile sonuç bildirimi yapılacağını duyurdu.

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.