Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İş başvurusu nereden nasıl yapılır? başvuru formu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, AKBEL A.Ş. işçi alımı, AKBEL A.Ş. memur alımı, AKBEL A.Ş. personel alımı, kaski işçi alımı, kaski memur alımı, kaski personel alımı, Kahramanmaraş ulaşım işçi alımı, Kahramanmaraş ulaşım memur alımı, Kahramanmaraş ulaşım personel alımı, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İş başvurusu nereden nasıl yapılır? başvuru formu
Admin
Admin
03 Mart 0202 Çarşamba 08:44

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Kahramanmaraş ilimiz, halk arasında diğer adıyla Maraş Türkiyemizin en kalabalık şehirlerinden bir tanesidir. 2019 senesinde açıklanmış sayı verilerine göre nüfusu 1 milyon 100 bini geçmiştir. 2012 senesinde hükümet tarafından  çıkarılan kanun ile büyükşehir belediyesi olmuştur. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini uzun zamandır yürüten Fatih Mehmet Erkoç tarafından yürütülmekteydi 31 mart 2019 yerel seçimlerinde yeni başkan Hayrettin Güngör göreve geldi. Bizzat belediye başkanı tarafınca yapılmış olan açıklamada Kahramanmaraş Belediyesi bünyesinde çok sayıda memur işçi personel eleman ihtiyacı bulunduğunu ve bu pozisyonlar için memur işçi personel eleman açıkları için personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılacağını açıkladı. Kahramanmaraş iş ilanları hakkında pozisyonlar için istenilen nitelik ve özellikler ile iş başvurusu formu, iş başvuru şartları ve iş başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com interdnet sitemizi sık kullanılanlara ekleyerek takip edebilir yayınlanmış ve ileride yayınlanacak olan iş ilanlarından herkesten önce siz haberdar olabilirsiniz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ne Zaman Personel Alacak?

Tarihi ve kültürel zenginlikleri, İklimi, doğası ile ülkemizin en önemli kentlerinden birisi olan Kahramanmaraş,  bununla birlikte belediyecilik anlamında da son derece  başarılı işler yürütmekte ve çok önemli projelere imza atmaktadır. Son yapılan ölçümlerde açıklamalara göre Kahramanmaraş şehrimiz Türkiyemizin elektrik ihtiyacının yüzde 15’ini karşıladığı ölçülmüştür. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her alanda  oldukça başarılı olan Maraş, temiz caddeleri, bakımlı park bahçeleri, yolları ve  sakin şehir hayatı ile bizlere göz kırpmaktadır. Kahramanmaraş Belediyesi bu sükunet huzur  ortamını koruyabilmek, insanlara daha da yaşanabilir bir kent sunmak için  belediyecilik faaliyetlerinin aksamaması amacı ve bölgedeki istihdama katkı sağlamak amacıyla kendi bünyesinde ve iştirak şirketlerinde işçi ve memur açığı olan kadrolara çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Kahramanmaraş Belediyesi personel işçi memur personel alımlarını sadece merkezde değil aynı zamanda taşra bölgesinde ve  ilçelerde de yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevket aydoğar - 5 yıl önce
Yakın zamanda ulaşacağınıza inanıyorum sizlere güveniyoruz
Avatar
Burhan bayir - 5 yıl önce
Kaski isci alımları ne zaman olacak
Avatar
Ahmet kurt - 5 yıl önce
Slm ben ahmet kurt dönuklu mahalkesinden ücüz cocuklarim var isim yok çok zor durumdayım nolur bir is verin 05388136885
Avatar
Burhan ergen - 5 yıl önce
Ben iş arıyorum baya zamandır ama hiç iş bulamıyorum nolur bana bir iş bulun ne işi olursa olsun yapmaya hazırım
Avatar
Yusuf kar - 5 yıl önce
Is ariyorum
Avatar
Hasan tanrikulu - 5 yıl önce
Selam aleyküm ben hasan tanrikulu kirmakaya MH sindenim iş arıyorum bana uygun yaşım 24
Avatar
Hasan tanrikulu - 5 yıl önce
Kirmakaya mahallesinden oturuyorum 24 yasindayim kendime iş arıyorum numaram 05347220597
Avatar
Mehmet BEKERECİ - 4 yıl önce
Allah razı için bana bir iş verin Allah razı için