Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım ilanı - 21 Mart 2018

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapacağını 21 Mart 2018 tarihli ilan ile duyurdu. Başvuru için aranan şartlar, gereken belgeler ve nereye nasıl başvuru yapılacağı açıkça belirtildi. İlan haberimizde...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım ilanı - 21 Mart 2018
21 Mart 2018 Çarşamba 14:30

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru yapacak olan adaylara en geç 4 Nisan tarihine kadar zaman tanındı.  

21 Mart 2018 tarihli ilanla ilgililere duyuran üniversite aradığı şartları şöyle açıkladı:

Genel şartlar:

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12. maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak, taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak ve güvenlik soruşturması ve / veya arşiv araştırması olumlu olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, olarak sıralandı. 

2016 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3, Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 puanı esas alınarak yapılacak personel alımında başvurular, Avşar Yerleşkesinde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.