Kamu Personeli Alım İlanları nerede yayımlanacak?

Yeni sisteme geçilmesi ile birlikte yayımlanan ardı ardına kararnamelerin içeriği merak ediliyor. Personel Alım ilanlarının nereden duyurulacağı belli oldu. Devlet Personel Başkanlığından yayınlanan iş ilanları bundan sonra hangi sitede yayınlanacak? İşte merak edilenler.

Kamu Personeli Alım İlanları nerede yayımlanacak?
16 Temmuz 2018 Pazartesi 22:20

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine geçilmesinin ardından devlet kurumlarından bazıları kapatıldı. Personel Alım İlanları'nın yayınlandığı Devlet Personel Başkanlığı'nda yayımlanıyordu. Peki bundan sonra personel alımları nereden hangi siteden yayınlanacak? İşte merak edilenler. 

Resmî Gazete Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 10)

"MADDE 5- (1) Resmi Gazete'nin İlan Bölümünde; kamu kurum ve kuruluşları, bankalar, kamuya yararlı dernekler ve vergi muafiyeti tanınan vakıfların duyuru niteliğindeki metinleri yayımlanır.

(2) Kamu kurum ve kuruluşları, personel alımına ilişkin tüm ilanlarını (ihtiyacını okullara öğrenci almak suretiyle karşılayanlar dahil), Resmi Gazete ile Cumhurbaşkanınca belirlenen kurumun internet sitesi ve kendi internet sitelerinde duyurur" maddesi yer alıyor. 

Buna göre Personel Alım İlanları artık Resmi Gazete'nin ilanlar bölümünde yer alacak.

Konu ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ni incelemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.