Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, personel ihtiyacını karşılamak için sözleşmeli personel alım ilanı verdi. KPSS puanına göre alım yapılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak
29 Mart 2018 Perşembe 13:55

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yapmak için ilan yayımladı. KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak doğrudan yerleştirme yapılacak. 

İlanda şu açıklama yapıldı:

"Söz konusu yerleştirme işlemine dair duyuru ve ilgili kılavuzlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nın internet sitesinde (http://www.osym.gov.tr) yayımlanmıştır. Adaylar tercihlerini 28 Mart 2018 – 03 Nisan 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye göndereceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 3 Nisan 2018 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.