KPSS 50 Puanla 119 Personel Alımı

Namık Kemal Üniversitesi, KPSS 50 puan ile 119 personel alımı yapacağını bildirdi. KPSS 50 puanla personel alımı. Başvurular ne zaman? İşte detaylar...

KPSS 50 Puanla 119 Personel Alımı
26 Ekim 2016 Çarşamba 13:38

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, üniversiteye 119 personel alımı yapılacak. Peki başvurular ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü 26 Ekim 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. Üniversite yönetimi başvuruların 26 Ekim 2016 ve 9 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini kaydetti.

Toplamda 119 kişinin istihdam edileceği üniversiteye başvurmak isteyenlerin Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmekte. Üniversite yönetimi, farklı şekilde başvuruların alınmayacağını belirtti.

Başvuru için son gün 9 Kasım 2016

Namık Kemal Üniversitesi personel alımı için gerekli şartlar nelerdir? Hangi birime kaç personel alınacak?

54 Hemşire alımı için: Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü mezunu olmak.

42 Hemşire alımı için Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak.

3 Biyolog alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Eğitim Veren İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak şart.

3 Fizyoterapist alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Lisans Düzeyinde Eğitim Veren İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak şart.

9 Sağlık Teknikeri alımı için Yükseköğretim Kurumlarının En Az Önlisans Düzeyinde Eğitim Veren İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak.

9 Diğer Sağlık Personeli Alımı için 657 Sayılı Kanunun Sağlık Hizmetleri Sınıfında Sayılan ve Cetvelde Yer Almayan Diğer Unvanlarla İlgili, En Az Sağlık Meslek Lisesi veya Yükseköğretim Kurumlarının İlgili Bölümlerinden Mezun Olmak şart.

Namık Kemal Üniversitesi 119 Sağlık Personeli Alımı ilan metni için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kimliği boşver - 8 yıl önce
hangi bakanların oğlu alındı kı 50 puan ıstenmış . ALLAH BELANIZI VERSIN. PUANIM 82 HADİ BAKALIM