Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı 2019

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı yapacak mı? Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Memur ve İşçi Alımı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı 2019, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 22 İşçi Personel Alımı Yapacak Detaylar Haberimizde...

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı 2019
Admin
Admin
20 Eylül 2019 Cuma 01:09

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Alımı 2019

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 22 İşçi Personel Alımı Yapacak

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Üniversitemizbirimlerindesürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere, 4857 sayılı İş KanunuveKamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulacanak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞ-KUR aracılığı ile14 temizlik görevlisive 8güvenlik görevlisi alınacaktır. Sürekliişçikadrolarınailişkinilan,İŞ-KURinternetsitesiüzerindenyayımlanacak olup,şartları sağlayan adaylar, başvurularını İş Kurumu İl Müdürlüğüne/HizmetMerkezineşahsen veya www.iskur.gov.tradresinden yapmalarıgerekmektedir.

GENELŞARTLAR

a)Türk vatandaşıolmak,

b)18 yaşını tamamlamış olmak,

c)Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene vebu düzeninişleyişinekarşısuçlar,millîsavunmayakarşısuçlar,Devletsırlarınakarşısuçlarve casusluk,zimmet,irtikâp,rüşvet,hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güvenikötüyekullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklananmalvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûmolmamak,

d)Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğunakarar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakıyahut bunlarla irtibatıbulunmamak,

e)Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş,kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış,bu örgütlerin propagandasını yapmamışolmak,

f)Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamışolmak,

g)Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlusonuçlanmak,

h)Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muafolmak),

i)Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullükaylığı almıyor olmak.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZELŞARTLAR

Lise ve dengiokul mezunuolmak,18 35 yaş arasındaolmak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZELŞARTLAR

Lise ve dengi okul mezunuolmak

5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmakve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahipolmak

18 35 yaş arasındaolmak,

KURA TARİHİ VE YERİ

25/09/2019 tarihinde saat 10:30da Alipaşa MahallesiAbdurrahman Karaa Blv. No:13, 43020 adresinde bulunan KütahyaDumlupınar Kapalı Spor Salonu’ndaNoter huzurundagerçekleştirilecektir

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ

Mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar, Üniverstemiz web sayfasındahttps://ksbu.edu.trinternet adresinde duyurulacaktır.Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluylatebligat yapılmayacaktır.

AÇIKLAMALAR

1.İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.

2.Her aday, İŞKUR'da yayımlanan listede belirtilen bir ilana başvuru yapabilir. Birden fazla ilana müracaat edenlerin başvuruları, kabul edilmeyecektir.

3.Talepler Kütahya Merkez ve bağlı ilçeler düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi itibariyleKütahya’da ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.İŞ-KURtarafındanÜniversitemizebildirilenaday listeleri, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurularhttps://ksbu.edu.trinternet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilenadaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır.İŞ-KUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.

4.Bu ilan tebligat yerinegeçecektir.

5.Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

6.Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

7.Atanmaya hak kazananlardan göreve başlamayan veya atanma şartlarını taşımadığından göreve başlatılamayanların yerine ihtiyaç duyulacak sayıda aday, yedek adaylar arasından belirlenecektir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.