KYK 1044 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 sözleşmeli personel alımı sonuçlarını duyurdu.

KYK 1044 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı
25 Nisan 2017 Salı 21:10

Devlet Personel Başkanlığı tarafından KYK'nın 1044 sözleşmeli personel alımı yapacağı duyurulmuştu. Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımına ilişkin başvurular 05-14 Nisan 2017 tarihleri arasında alınmıştı.

Başvurularını tamamlayan adaylar merakla personel alımı sonuçlarını bekliyordu. KYK, bekleyişe son vererek sözleşmeli personel alımı sonuçlarını erişime açtı. 

Adaylar sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunun resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri öğrenebilecek.
 
Başvurusu kabul edilen adaylar belirtilmiş olan illerde sözlü sınavlara girecek. Kazanan adaylar 8 Mayıs 2017 tarihi itibari ile sözlü sınavlara alınacak ve adayların buradan da başarılı olması gerekecek. Sözlü sınavları da başarı ile geçen adaylar Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde ki öğrenci yurtlarında memur olarak göreve başlayacak.

BAŞVURU SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.