Mersin Üniversitesi 195 Sözleşmeli Personel Alacak - 19 Nisan 2018

Mersin Üniversitesi, boş kadrosu bulunduğu için gerekli sözleşmeli personel sayısını belirledi. Bu nedenle DPB'de 19 Nisan 2018 tarihli ilan yayımlayan üniversite başvuru için aranan şartlar, yeri ve son başvuru tarihini adaylarla paylaştı.

Mersin Üniversitesi 195 Sözleşmeli Personel Alacak - 19 Nisan 2018
19 Nisan 2018 Perşembe 12:30

DPB'de Mersin Üniversitesi sözleşmeli personel ilanı verdi. Hemşire, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personelleri için kadro açan üniversite, genel şartların yanı sıra özel şartlara da tabloda yer verildi. İşte sözleşmeli personel alımına dair başvuru detayları...

3 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği ilanda başvuruların gerekli belgeler ve gidererleDöner Sermaye Gelirlerinden karşılanacaklar Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne, Özel Bütçe Gelirlerinden karşılanacaklar Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine şahsen yapılması isteniyor. 

Mersin Üniversitesi 195 Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.