Mustafa Kemal Üniversitesi personel alım ilanı, Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı için başvuru şartları neler?

Mustafa Kemal Üniversitesi yaptığı yazılı açıklamada Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacağını duyurdu.

Mustafa Kemal Üniversitesi personel alım ilanı, Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı için başvuru şartları neler?
31 Mart 2016 Perşembe 19:42

Mustafa Kemal Üniversitesi yaptığı yazılı açıklamada Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacağını duyurdu. Başvuru yapacak olan adaylar  son başvuru tarihi ilanın gazetede yayımlanmasından itibaren 15 günlük sürenin bitimine kadar yapabilirler.

Başvurularda:

  • Profesörlüğe başvuracak adaylar; özgeçmişini, doçentlik başarı belgesi, başlıca eseri belirtilen dilekçesi ile e bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 5 nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.
  • Doçentliğe başvuracak adaylar; özgeçmişini, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyanın bir nüshasını fiziki olarak, jürilere gönderilecek 3 nüshasını ise CD (elektronik) halinde hazırlayarak başvuru süresi içinde dilekçelerine ekli şekilde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.
  • Tüm adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları 
  • Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir.  
Yanlış beyanda bulunanların ve belirlenen süre içinde yapılmayan müracaatların ve postada meydana gelebilecek gecikmelerin dikkate alınmayacağı belirtildi.



Mustafa Kemal Üniversitesi personel alım ilanı için
tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.