Öğretmenevi Personel Alımı B Ehliyetli İlanı İŞKUR’da

İŞKUR ilanları öğretmenevi personel alımı yayınladı. En az ilkokul mezunu adaylar KPSS şartsız nasıl başvuru yapacağı açıklandı. B ehliyeti olan adaylar nereye başvuru yapacak.

Öğretmenevi Personel Alımı B Ehliyetli İlanı İŞKUR’da
Kamusaati
Kamusaati
10 Kasım 2021 Çarşamba 15:51

 


Kamu personeli alımı İŞKUR ilanları ile Öğretmenevi duyurusu yapıldı. İlana göre KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu olan ve B ehliyeti olan adaylar bu alıma başvuru yapabilecek.

Afşin Öğretmenevi ilanına başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden aşağıda verilen ilan numaraları ile yapılacak. Her iki ilana son başvuru 12 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şoför Alımı 1 kişi Şartları

En az ilkokul mezunu adayların başvurusu alınacak. 18 ile 40 yaş arasında ve B ehliyetliler başvuru yapabilecektir. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere yemek dağıtımı yapabilecek. Adaylar başvurularını 00006392899 iş ilan numarası ile yapacaktır.

Ambar Depo Görevlisi Alımı 1 Kişi Şartları

En az lise mezunu olması gerekiyor. 18 ile 40 yaş arasında olanların başvurusu kabul edilecek. 00006393023 iş ilan numarası ile başvuru kabul edilecek. Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak. Başvuran adaylar işyerindeki çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır. İlanın yayımlandığı tarih itibariyle Afşin ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek.

Duyurular Kurum afşinogretmenevi.meb.k12.tr adresinden yapılacak olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura Tarihi ve Şekli

Başvuranlar arasında kura çekimi 16 Kasım 2021 tarihinde saat 10:00'de Kahramanmaraş Afşin Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü toplantı solonun da yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde covid-19 virüs salgını nedeniyle gerekli önlemleri alarak ve fiziki mesafe şartlarına uyarak kura çekimini izleyebilirler.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.