Özel Kuvvetler Komutanlığı Bordo Bereli alımı yapacak - Başvuru şartları neler ve alım ne zaman yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığına bordo bereli alımı yapacak. Kasım ayı içerisinde yapılacak bordo bereli alımı başvuru şartları neler? Bordo bereli alımı ile ilgili detaylar haberimizde.

Özel Kuvvetler Komutanlığı Bordo Bereli alımı yapacak - Başvuru şartları neler ve alım ne zaman yapılacak?
01 Kasım 2016 Salı 13:00

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra subay ve astsubay alımları Milli Savunma Bakanlığı çerçevesinde gerçekleştirilecek. Bu çerçevede Özel Kuvvetler Komutanlığının personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik komutanlık bünyesine muvazzaf subav ve astsubay alımı yapılacak. Yani Özel Kuvvetler Komutanlığına ilk defa dışarıdan personel alımı yapacak.

Milli Savunma Bakanlığının Personel Temin Dairesi Başkanlığınca yapılacak asker alımı, ilk olacak. Özel Kuvvetler Komutanlığına ilk defa bakanlık tarafından personel alımı gerçekleşecekken, söz konusu alım, komutanlığa dışarıdan subay ve astsubay temini bakımından da ilk olma özelliği taşıyor.

Özel Kuvvetler Komutanlığına,  200 muvazzaf subay ve 500 muvazzaf astsubay alımı gerçekleşecek. Personel alımında ise adayların en az lise mezunu ve KPSS puan türünden en az 50 puan alması gerekiyor. Gün içinde başlayan başvurular, Kasım ayının sonuna kadar devam edecek. Adaylar başvuru şartlarına ilişkin detayları Milli Savunma Bakanlığının internet sitesinden öğrenebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet - 8 yıl önce
bende olmak istiyorum hemde bütün isteklerimle"
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah yardımcınız olsun.
Avatar
halil - 8 yıl önce
Bende olmak istiyorum