Polis Özel Harekat sözlü mülakatları açıklandı mı? PÖH mülakat sorgulama

Polis Akademisi Özel Harekat Sözlü Mülakat Sınavı tarihleri ne zaman yapılacak? PÖH mülakat tarihleri merak ediliyor. EGM Polis Akademisi sınav duyurusu ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Polis Özel Harekat sözlü mülakatları açıklandı mı? PÖH mülakat sorgulama
09 Şubat 2017 Perşembe 10:10

Polis olmak isteyen binlerce aday  Emniyet Müdürlüğü Polis Akademisinden yapılacak Polis Özel Harekat sözlü mülakat sınav duyurusunu bekliyor. Peki PÖH mülakatları hangi tarihte yapılacak? Rekor sayıda başvurunun yapıldığı Polis Özel Harekat alımı fiziki yeterlilik sınavını tamamlandı. Sözlü Mülakat'a geçen adaylar  Polis Akademisi Başkanlığınca sözlü mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki Polis Özel Harekat sözlü mülakat sınavı için tarihler ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Sözlü Mülakatlar Ne Zaman Açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığınca gerçekleştirilecek PÖH Sözlü mülakat sınavı tarihleri merak ediliyor. Konu ile ilgili Polis Akademisinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 6 ay sürecek eğitimler sonunda Özel Harekat Polisi olacak adayları zor bir eğitim süreci bekliyor. Sözlü Mülakatların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
 
Sonuçlar Nereden Öğrenilecek?

Polis Akademisi tarafından sözlü mülakat tarihlerini adaylar nereden öğrenebilecek? Mülakatlara çağrılan adaylar, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden hangi tarihte ve hangi başvuru ve sınav merkezinde Mülakat Sınavına gireceklerini T.C. kimlik numaraları ve e-devlet kapısı üzerinden öğrenebilecek.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali - 7 yıl önce
PÖH ve Polis alımlarının KPSS'siz lise mezunu 30 yaş olarak esnetilmesi için e devletten "Cumhurbaşkanına Yazın" kısmından yazalım arkadaşlar ...dikkate alıyorlar ...teşekkürler saygılar